Cardehumman hyödyt

Läsnäolotaitojen omaksuminen

Hyvinvoiva ihminen

Tunnista uupumuksen oireet ajoissa

Löydä oman näköinen elämä

Läsnäolon opettelu eläimen lähellä auttaa löytämään meistä jokaisesta sisäisen rauhan ja levollisuuden, jonka avulla vuorovaikutus ihmistenkin kanssa saa uuden näkökannan. Pysähtymällä pohtimaan läsnäoloa ja opettelemalla kokemuksellisesti sisäistämään sen taidon, mahdollistat itsellesi kyvyn tarkkailla enemmän omaa elämääsi, hyväksyä itsesi ja tarpeesi juuri nyt, sellaisena kuin olet. Kun olet enemmän läsnä juuri tässä hetkessä, on oman elämän tilanteestasi kartoittaminen ja hyväksyminen helpompaa.

Cardehummassa harjoittelemme tietoisesti hyväksyvän läsnäolon taitoa. Kuuntelemme kehoamme, omia ajatuksiamme ja omia tunteitamme, olemme enemmän läsnä tässä hetkessä eivätkä ajatukset harhaile tulevaisuudessa tai menneisyydessä. Usein elämän tärkein hetki, juuri tämä hetki, jää elämättä, kun murehdimme huomista tai jäämme pohtimaan menneisyyttä.

Tilan eläimet; koirat, kissat, hevoset, aasit, vuohet, puput ja kanat ovat mukavia ja leppoisia persoonia, jotka jokainen omalla tavallaan tarjoavat sinulle elämyksiä, yhteisöllisyyttä, vuorovaikutusta ja toiminnan kokemuksia.

Haluamme tarjota sinulle kiireettömän läsnäolon hetken.

On olemassa vain tämä hetki, tässä ja nyt.

Ja niin on hyvä.