Mysteeripeli Kuudes yritys

Kuudes yritys -mysteeripelissä sinä ja tiimisi pääsette ratkomaan toinen toistaan kiehtovampia pulmia ja uppoutumaan työhyvinvoinnin teemoihin. Miten käy M. Suolinkaiselle uudessa työssään Läyliäisten Liha & Makkara Oy:n makkarankuoriosaston päällikkönä? Jaksaako M. Suolinkainen tehtaan pyörityksessä vai katkeaako kamelin selkä? Kuudes yritys -mysteeripeli yhdistelee pakopelin elementtejä, työhyvinvoinnin teemoja sekä humoristista tarinaa koukuttavaksi kokonaisuudeksi.

Infoa pelistä

  • Peli sopii 2–5 henkilön tiimeille ja pelin kesto on 60 minuuttia. Pelivierailuun kannattaa kokonaisuudessaan varata aikaa noin 90 minuuttia.
  • Peli sopii niin ystäväporukoille, perheille kuin työporukoillekin. Teemansa vuoksi pelin suositusikäraja on 15 vuotta.
  • Peliä pelataan ulkona ja viileissä tiloissa, joten lämmin pukeutuminen ja hyvät kengät ovat varsinkin talvikuukausina suositeltavia.
  • Osa pelistä tapahtuu tiloissa, joissa oleskelee tai on oleskellut eläimiä – otathan tämän huomioon, jos pelaajaryhmässäsi on allergikkoja.

Luento mysteeripelin yhteyteen

Cardehumma tarjoaa Suomen ensimmäisen työhyvinvointiin liittyvän mysteeripelin sekä mysteeripelin teemoihin perustuvan luennon!

Kuudes yritys -mysteeripeli käsittelee työhyvinvoinnin teemoja pelillisesti ja monipuolisesti eri näkökulmista. Peli herättelee pohtimaan omaa työssäjaksamista, jaksamiseen vaikuttavia rakenteita ja toimintatapoja sekä työpaikan rooleja. Luennolla käsittelemme pelin aikana esiin nousseita teemoja ja ajatuksia turvallisessa ympäristössä Ihminen tavattavissa -terapeutti Ulla Hukan johdolla.

  • Luennon kesto on xx minuuttia.
  • Luennon osallistujamäärä x–x henkilöä.
  • Luentoon on mahdollista sisällyttää kahvittelut – kysy tarjous!

Hinnat

Pakopelin hinta 2-3 hlö

100

Pakopelin hinta 4-5 hlö

150

Luento pelin oheen

200

Yhteydenottolomake

Haluatko varata pelin tai peli & luento -paketin? Onko sinulla jotakin kysyttävää pelistä?
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, vastaan mahdollisimman pian.

    Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Cardehumma Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Cardehumma Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.