Cardehumman Palvelut

Mysteeripeli

Työhyvinvoinnin teemoja ja pakopelin elementtejä yhdistelevä mysteeripeli Kuudes yritys.

Mysteeripeli työhyvinvoinnin teemoista

Kuudes yritys -mysteeripelissä sinä ja tiimisi pääsette ratkomaan toinen toistaan kiehtovampia pulmia ja hauskaa tarinaa sekä uppoutumaan työhyvinvoinnin teemoihin. Miten käy M. Suolinkaiselle uudessa työssään Läyliäisten Liha & Makkara Oy:n makkarankuoriosaston päällikkönä? Jaksaako M. Suolinkainen tehtaan pyörityksessä vai katkeaako kamelin selkä?

Lue lisää

Luennot

Kasvutarina siitä, kuinka ihminen voi kasvaa ihmisenä hevosen ja eläinten avulla.

Ihminen tavattavissa lopputyö: Ihminen ja hevonen tavattavissa, hevonen turvanantajana ja läsnäolon opettajana, polyvagaalinen teoria tukena omassa kasvussani.

Ullan Ihminen tavattavissa lopputyön aihe on polyvagaaliteoria ja sen ymmärtäminen sekä kokemuksellinen kasvutarina siitä, miten hevonen voi tarjota vahvan pohjan löytää oma itseys ja turvallisuuden tunne myös ihmisten parissa. Luennon kesto on 2 tuntia.

Uupumuksen ennaltaehkäisy

Työkaluja omassa arkipäivässä jaksamiseen sekä (työ)uupumuksen ennaltaehkäisyyn

Huolehditko lapsistasi, omista vanhemmistasi, työstäsi? Entä sinä itse, miten sinä voit?

Eläin-ja luontoavusteinen läsnäolotaidon opettelu auttaa jaksamaan arkipäivässä. Opit keskustelutuen ja eläinten kanssa tehtävien harjoitteiden avulla hahmottamaan oman elämäntilanteesi ja keskittymään olennaiseen eli omaan jaksamiseesi. Oletko ajatellut, kuinka monessa asiassa oikeastaan oletkaan mukana ja vaikuttamassa? Tiedostatko, kuinka paljon sinun jaksamisesi vaikuttaa läheisiisi sekä ympäristöön jossa elät? Muista, sinä olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Joskus siihen tarvitsee ulkopuolisen näkemyksen, ja aina ei tarvitse jaksaa yksin.

Ihminen Tavattavissa terapia

Luottamuksellista keskustelutukea, turvallisuudentunteen löytäminen omasta itsestäsi

Keskustelutukea oman elämäntilanteen kartoittamiseksi

Ihminen Tavattavissa terapeuttina olen opiskellut osia mm. psykosynteesistä, symboliterapiasta, sosiaalipsykologiasta, hahmoterapista,ryhmäterapiasta, kognitiivisesta ja ratkaisukeskeisestä teoriasta sekä psykodraamasta.

Autan sinua selkeyttämään omaa elämän tilannettasi, yhdessä voimme pohtia miksi ja millaiseksi ihmiseksi olet rakentunut oman elämäsi aikana. Etsimme yhdessä kadotetun elämän ilon takaisin.

Eläinavusteinen valmennus

Jos tunnet tarvetta selkeyttää omaan elämäntilannettasi.

Keskustelutukea eläinavusteisesti elämän erilaisiin haastaviin tilanteisiin

Keskustelutukea eläinavusteisesti esimerkiksi vaikeassa elämäntilanteessa tai burn outin ennaltaehkäisyssä.

Jos tunnet uupumusta, luovuus on kadonnut etkä oikein tiedä mitä elämältäsi haluat. Olet ikäänkuin tienristeyksessä, etkä tiedä mihin suuntaan jatkaa. Olemme täällä sinua varten.

Sosiaali-pedagoginen hevos-ja koiratoiminta

Yhteisöllisyyttä, kokemuksia, elämyksiä, vuorovaikutusta

Tukea syrjäytymisen ehkäisyyn

Sosiaalipedagoginen hevos-ja koiratoiminta on kuntouttavaa ja terapeuttista toimintaa syrjäytymisen ehkäisyyn.

Talliympäristön tarjoamat elämykset eri eläinlajeihin (hevoset, vuohet, koirat, kissat, kanat, pupu) tutustuen ovat lempeitä ja ystävällisiä kokemuksia, jotka jäävät mieleen ja vahvistavat sekä tukevat rakentavasti ihmisyyttä ja perustarpeitamme.

Tutustuminen Cardehumman toimintaan

Kiinnostaako Cardehumman eläinavusteinen toiminta?

Tutustuminen Cardehumman eläimiin, oman elämäntilanteen kartoittaminen keskustelemalla

Tervetuloa tutustumaan Cardehumman toimintaan.

Saat kuulla, millaisen polun olen kulkenut läpi elämässäni ja kerron tilan eläimistä.

On todella mielenkiintoista kuulla sinun tarinasi ja kenties olla apuna saavuttamaan unelmiasi. Onhan sinulla unelmia?

Päivä Cardehummassa

Vietä ihana päivä nauttien Cardehumman rennosta, rauhallisesta ja luottamuksellisesta tunnelmasta. Mahdollisuus kokeilla ratsastusta tai hevosella ajamista.

Tutustumme tilan eläimiin; koiriin, hevosiin, vuohiin, kanoihin, kissoihin ja pupuihin. Keskustelemme kunkin lajin tarpeista ja ominaisuuksista, nautimme yhdessä keittolounaan. Hinta 150 eur / hlö sis alv. Päivään otetaan mukaan 8 hlöä, minimi on 6 hlöä. Kysy lisää viestillä tai puhelimitse. Tervetuloa !

Voimauttavaa valokuvausta eläinten parissa

Haluatko katsella itseäsi myötätuntoisemmin ja lempeämmin?

Luottamuksellista keskustelua, oman elämäntilanteen kartoittamista, iloa kera eläinten, valokuvausta haluamassasi paikassa ja haluamanasi ajankohtana

Ulla on opiskellut Voimauttavan valokuvauksen perusteet 2018. Tämän menetelmän avulla oppii katselemaan itseään, läheisiään ja ympäristöään lempeämmin ja hyväksyvämmin. Eläinten tarjoamat elämykset, luottamus sekä elämänilo tuovat Voimauttavaan valokuvaan kivasti lisäenergiaa.

HelMi

Hevos-ja eläinavusteinen läsnäolotaidon harjoittelu. Mukavampaa eläinten kanssa

Hevosavusteinen mindfulness

Ulla valmistui HelMi hevosavusteisen läsnäolotaidon ohjaajaksi 5.1.2019. Tämä ennestään tuttu työskentelytapa läsnäollen hevosten ja tilan muiden eläinten kanssa sai lisävahvistusta HelMi opiskelulla. Tarjonnassa mm. 8 viikon hevosavusteisen läsnäolotaidon peruskurssi, ratsastusmeditaatiota sekä erilaisia harjoitteita, mitä voi tehdä talliympäristössä.

Kili terapia

Vuohien ja kilien avustamaa terapeuttista toimintaa

Vuohet riemastuttavat, ovat läsnä sekä kiinnostuneita ihmisestä ja haluavat viettää aikaan seurustellen.

Mitä vuohi mahtaa ajatella?

Mitä vuohen ääntely tarkoittaa?

Mitä vuohi tarvitsee ollakseen turvassa ja voidakseen hyvin?

Onko ok, jos vuohi haluaa hypätä selkääsi?