Cardehumma ryhmät ja kurssit. Ulla hukka ja Ruska-hevonen.

Koe levollisuus

Ryhmät ja kurssit

Lauantain Levollisuusryhmä

Nauti levollisuudesta ja läsnäolon hetkestä ilman uuvuttavia suorituspaineita.

Läsnäolo ja meditaatio tukevat ihmisen hyvinvointia, mutta käytännössä näiden toteuttaminen voi olla aika hankalaa. Ja meditaatiokaan ei sovi kaikille. Tietoa ja kursseja on, mutta aikaa ja mahdollisuuksia toteuttaa opittua käytännössä tuntuu olevan vaikeampi löytää. Pysähtyminen omien tunteiden ja ajatusten äärelle

Kuulostaako tutulta?

Voisitko kuvitella miltä tuntuu viettää yhtenä päivänä viikossa maaseudun rauhassa ja läsnäoloa lempeästi harjoitellen terapiaeläinten kanssa?
Miltä tuntuisi aloittaa seuraava viikko hieman virkeämpänä ja levollisempana?

Ryhmässä vielä tilaa!

  • Lauantain Levollisuus ryhmä kokoontuu neljä (4) kertaa lauantaisin
  • Ryhmä aloittaa marraskuussa 06.11.2021
  • Ryhmän viimeinen tapaamiskerta on 27.11.2021.
  • Lauantain tapaamiset ovat klo 9.00–11.00.
  • Mukaan mahtuu kahdeksan (8) henkilöä
  • Ryhmään osallistuminen maksaa 260€ sisältäen neljä (4) tapaamiskertaa.

Jokaisella tapaamiskerralla on:

  • keskustelua, eläinten kanssa oleilua, ohjattua toimintaa, kahvia/teetä ja pullaa.
  •  info@cardehumma.fi tai viestillä 040 5671667. Laita viestiin “ilmoittautuminen Lauantain Levollisuus ryhmään” ja lisäksi sinun yhteystietosi.

Tervetuloa Lauantain Levollisuus ryhmään Läyliäisiin.

Läsnäolon harjoittelu terapiaeläinten kanssa on ihana kokemus itsessään. Eläinten kanssa työskentelyssä on ihan tutkitusti hyötyjä ja kun tämän yhdistää lempeästi ohjattuun toimintaan saadaan turvallinen länsäolon hetki.

Tuokioiden aikana rentoudut ja opit tunnistamaan omia tunteitasi ja arvojasi. Pääset pohtimaan myös sitä, että elätkö itsesi näköistä elämää ja tuntuuko elämä hyvältä ja itselle sopivalta. Lauantain Levollisuus hetkissä pääset tutustumaan omiin unelmiisi ja tunnustelemaan, uskallatko unelmoida vapautuneesti.

Ryhmässä keskustelemme luottamuksellisesti ja voit jakaa omia kokemuksiasi sen hetkisestä elämäntilanteestasi. Lauantain Levollinen ryhmä on vertaistueltaan voimauttavaa ja yhteisöllistä.

Työskentelemme hevosten kanssa tallissa sekä aidatulla kentällä. On mahdollista kokeilla ratsastusta, jos siltä tuntuu. Tarvittaessa taluttaja auttaa turvallisen ratsastuskokemuksen onnistumisessa. Cardehummassa on kahdeksan eri eläinlajia ja ryhmä pääsee tutustumaan ohjatusti terapiaeläimiin.

Lauantain Levollisuus ryhmä kokoontuu neljä (4) kertaa lauantaisin ja ensimmäinen tapaaminen on marraskuussa 06.11.2021. Viimeinen tapaamiskerta on 27.11.2021. Lauantain tapaamiset ovat klo 9.00–11.00.

Mukaan mahtuu kahdeksan (8) henkilöä ja hinta on 260€ sisältäen neljä (4) tapaamiskertaa. Jokaisella tapaamiskerralla on keskustelua, eläinten kanssa oleilua, ohjattua toimintaa, kahvia/teetä ja pullaa.

Ilmoittautuminen info@cardehumma.fi tai viestillä 040 5671667. Laita viestiin “ilmoittautuminen Lauantain Levollisuus ryhmään”.